Halkla İlişkiler ajans ücretleri Startup ve KOBİ ölçeğindeki şirketlerinin bütçelerinde önemli bir gider kalemi olarak yer alır. Öte yandan medya başarıya ulaşmada en önemli etkenlerden biri olduğu için bu giderden kurtulmak da mümkün değildir. Faselis Startup ve KOBİ’lere yeni bir alternatif sunuyor.

• Basın bültenlerinizi hazırlayarak, hedef medya mensuplarına kolaylıkla gönderin.
  • Halkla İlişkiler ajansları ve kurumlar için Faselis’ten farklı olarak, Faselis bu süreçte size rehberlik ederek sürecinizi kendinizin yönetmesine yardımcı olur.
  • Basın bülteninizi göndermeden önce Faselis editörleri basın bülteninizi ve seçtiğiniz gönderim listesini gözden geçirir.
  • Faselis editörleri basın bülteniniz veya gönderim listenizde geliştirilmesi gereken noktalar gördüklerinde, etkiyi ve erişimi maksimum seviyeye çıkarabilmeniz için size değişiklikler önerirler.
  • Küçük bir yardımla gazetecilerle çok daha profesyonel bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.
  • Unutmayın, gönderim raporlarına bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı telefonunuzdan istediğiniz zaman istediğiniz yerde erişebilirsiniz.
Startup ve Kobiler için Dijital Medya İlişkileri
Kurumlar